För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies.

Liwa DuraClean Wood Wash

B41005
Pris exkl. moms:119.20
Pris inkl. moms:149
Show
Beskrivning

Altaner

Liwa DuraClean Wood Wash är ett koncentrat som späds ut med rent vatten före användning. Det rengör och förbereder träytor för behandling med Liwa DuraClean för trädäck.

En unik kombination av kraftfulla rengöringsmedel förstärkta med Prebona CompoTech ger överlägsna egenskaper och är en bra utgångspunkt för vidare behandling med Liwa DuraClean Fossilizer och Liwa DuraClean Wood Oil.

Förutom att träet rengörs, startar Liwa DuraClean Wood Wash den fossiliserande processen för att stärka träytan för långvarigt skydd. Låt ytan torka innan du applicerar Liwa DuraClean Fossilizer.

 

Träpaneler

Liwa DuraClean Wood Wash är ett koncentrat som späds ut med rent vatten före användning. Det rengör och förbereder träytan för behandling med Liwa DuraClean för träpanel.

En unik kombination av kraftfulla rengöringsmedel förstärkta med Prebona CompoTech ger överlägsna egenskaper och är en bra utgångspunkt för vidare behandling med Liwa DuraClean Oil Primer och Liwa DuraClean Wood Stain.

Förutom att träet rengörs, startar Liwa DuraClean Wood Wash den fossiliserande processen för att stärka träytan för långvarigt skydd. Låt ytan torka innan du applicerar Liwa DuraClean Oil Primer.

Start > Liwa DuraClean > Liwa DuraClean Wood Wash
Liwa DuraClean Fozziliser
Pris exkl. moms:423.20
Pris inkl. moms:529
Välj
Liwa DuraClean Wood Oil
Pris exkl. moms:263.20
Pris inkl. moms:329
Välj
Liwa DuraClean Oil Primer
Pris exkl. moms:183.20
Pris inkl. moms:229
Välj
Liwa DuraClean Wood Stain
Pris exkl. moms:263.20
Pris inkl. moms:329
Välj
Annonser
0 Produkter
Totalt 0 SEK
Priser exkl. moms