För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies.

Prebona OdorControl Antiluktduk 4st

A32006
Pris exkl. moms:79.20
Pris inkl. moms:99
Beskrivning

Odör Borta På Minuten

Med Prebona OdorControl Antiluktdukar är det mycket enkelt att ta bort dålig lukt. Lägg några Prebona OdorControl Antiluktduktar där lukt skall elimineras, till exempel i kylskåp, omklädningsrum, toaletter, bilar, husvagnar, båtar och textil. Lukten börjar omedelbart försvinna efter att Prebona OdorControl Antiluktdukar har placerats i utrymme med lukt. Prebona OdorControl Antiluktdukt börjar verka så fort duken har tagits ur sin förpackning.

Prebona OdorControl bygger på en patenterad teknologi, Prebona CompoTech, från Prebona AB. Till skillnad från konventionella medel, t.ex. doftkulor, som döljer dålig lukt så eliminerar Prebona OdorControl dålig lukt omedelbart via en katalytisk effekt. Prebona OdorControl bryter ner luktmolekyler som ger upphov till dålig lukt och fungerar därför under lång tid.

Varje förpackning innehåller 4 stycken Prebona OdorControl Antiluktdukar. En duk räcker oftast för att ta bort lukten i ett kylskåp. 4 dukar räcker i allmänhet för att ta bort lukten i en husvagn. Var noga med att ta bort källan till den dåliga lukten före behandling för att uppnå bästa resultat. Byt ut dukar när effekten minskar och förvara oanvända dukar i sluten plastpåse.

Det är ofta fördelaktigt att lägga ut Prebona OdorControl Antiluktdukar i förebyggande syfte, till exempel när husvagnen eller båten ställs av för vintern, så att de luktar fräscht när våren kommer.

Förpackning

Plastpåse om 4 st dukar.

Start > Liwa OdorControl > Prebona OdorControl Antiluktduk 4st
Prebona OdorControl Flaska
Pris exkl. moms:156
Pris inkl. moms:195
Välj
Prebona OdorControl
Pris exkl. moms:4 796
Pris inkl. moms:5 995
Annonser
0 Produkter
Totalt 0 SEK
Priser exkl. moms